fbpx
VIRTUAL REALITY (VR)

Optimer din markedsføring og øg dit salg med Virtual Reality (VR)

 

Macy’s øgede salget af deres møbler med 60% og samtidigt reducerede de deres returvarer ned til under 2% efter, at de fik implementeret VR i deres butikker.

Drag nytte af vores viden og erfaring

Vi betragter os selv som eksperter indenfor Virtual Reality (VR), Mixed Reality (MR) og Augmented Reality (AR) løsninger og vi besidder en viden og erfaring, som vi ønsker at dele med dig og din virksomhed for, at udvikle den bedste løsning for jer. 

Vi udforsker det ukendte

Vi anvender state-of-the-art-teknologier til at udvikle nye og innovative løsninger inden for vores kerneområder. Vi motiveres og drives af nye udfordringer, og vi elsker at skubbe grænserne for, hvad der er muligt at udvikle.

Virtual Reality (VR)

Virtual Reality er det indhold du ser, når du tager et sæt VR-briller på og træder ind i en virtuel verden.

Der findes forskellige Virtual Reality-løsninger, herunder VR-storytelling, VR-animationer, VR-guides, VR-film og VR-spil. Virtual Reality-indholdet leveres typisk gennem en animation eller en  film.

Som Virtual Reality-bruger vil du opleve den virtuelle verden enten som en udenforstående person eller ved at være i stand til at interagere med den virtuelle verden.

Produktudvikling

Virtual Reality kan bruges til at udvikle nye produkter langt hurtigere, billigere og bedre end førhen. Bell Aircraft har designet deres nye helikopter ti gang hurtigere ved hjælp af Virtual Reality.

Arkitekter og bygninger

Virtual Reality kan bruges til at opleve 3D-huse og -bygninger i deres fulde størrelse. Dette muliggør, at aktører på et projekt kan se den færdige bygning, før håndværkerarbejdet sættes i gang. 

Markedsføring og salg

Virtual Reality kan anvendes til produktpræsentation. Macy’s har øget deres salg med 60 procent, efter de implementerede Virtual Reality i deres butikker.

Storytelling

Virtual Reality er en unik måde til at fortælle sin historie på. Brugerne bliver kastet direkte ind i fortællingen og kan opleve det hele på egen krop og sind.

Virtual Reality spil

Virtual Reality-spil er et nyt hit, som bare bliver mere og mere populært. Der findes allerede et hav af denne type spil på Steam, og vi fra VMA Nordic arbejder i skrivende stund også på et hemmeligt Virtual Reality-spilprojekt.

Terapi

Virtual Reality bliver allerede i dag brugt til forebyggelse af stress, PTSD og andre former for terapi succesfuld verden over.

Træning og oplæring

Virtual Reality er det perfekte værktøj til oplæring af nye medarbejdere og bliver i dag anvendt af virksomheder som Coop, Wallmart, Audi, VW og IKEA med stor succes.

Museum

Virtual Reality skaber liv i et museum ved at lade brugerne rejse tilbage i tiden og opleve historien, som var de i en privat tidsmaskine. VR Karbala og VR Viking er eksempeler på denne løsning. 

Samarbejde og VR møder

Virtual Reality-møder foregår i den virtuelle verden og er en effektiv og innovativ måde at afholde et møde på. Her er der ingen begrænsninger på lyd- og videoeffekterne.

Kunst

Virtual Reality kan bruges til at fremvise kunst eller til at lave kunst på en helt ny og banebrydende måde. Den virtuelle verden bliver dit kreative værksted.

Virtuelle rejser

Virtual Reality kan også bruges som en guide eller en rejseportal, hvor brugerne får en unik, autentisk og ikke mindst virkelighedsnær oplevelse af de forskellige destinationer, før de bestiller deres rejse.

Undervisning

Virtual Reality kan bruges som et effektivt læringsmiddel. Virtual Reality kan være med til, at øge læringen med op til 70% .

Virtual Reality er

en fordybdende og banebrydende teknologi, hvor du kan opleve, markedsføre og skabe nye produkter. Virtual Reality giver dig adgang til en digital verden, som du selv kan designe, så den giver brugerne den mest fordybende oplevelse.

Virtual Reality kan bruges til flere formål herunder oplæring og træning, museer, storytelling, produktudvikling, samarbejde og virtuelle møder, skattejagt, markedsføring og at genopvække historie til live igen.

 

Fordelene ved Virtual Reality (VR)

Virtual Reality kan være med til at:

 • Skabe brand awareness
 • Øge dine kunders engagement
 • Forbedre din marketingstrategi
 • Fremvise dine produkter på en ny og unik måde
 • Øge dit salg
 • Skabe mere omtale
 • Give brugerne en unik og fordybende oplevelse
 • Vække historien til live
 • Give dig en stor fordel i forhold til konkurrenterne på markedet

Hvorfor skal du investere i Virtual Reality (VR)?

Virtual Reality er ligesom Augmented Reality og Mixed Reality nye og banebrydende teknologier, som er kommet for at blive.

VR, AR og MR markedet forventes at vokse sig til $215 mia. i år 2021. Ligeledes forventes det, at flere og flere virksomheder gør brug af VR, AR og MR de kommende år.

%

Macy's øgede salget af deres produkter med op til 60% igennem VR

%

Vi husker og lærer 75% gang bedre når vi anvender Virtual Reality

BEll fik designet deres nye helikopter 10 gang hurtigere med VR

%

Macy's fik reduceret deres returvarer til under 2% efter implementering af VR

%

fik behandlet deres PTSD med VR indenfor en periode på 6 måneder

%

af læger som anvendte VR til oplæring kunne udføre en undersøgelse selvstændigt, imodsætning til kun 8% som ikke gjorde

Let’s Do Something Better Together 

Går du med overvejelser om at bringe Virtual Reality ind i din virksomhed, så rådgiver vi dig gerne omkring mulighederne indenfor VR. Herunder hvorfor og hvordan det bliver en givtig investering for din virksomhed.

Hos VMA Nordic har vi specialiseret os i at udvikle detaljerede, interaktive og fordybende Virtual Reality-løsninger for vores kunder.

Vi kan hjælpe dig gennem hele processen med at integrere Virtual Reality i din virksomhed:

Dette gælder blandt andet:

 • Konceptudvikling
 • Storyboard
 • 3D-modellering og rigging
 • Animering og VFX-effekter
 • Rendering eller Real Time
 • Virtual Reality-appudvikling
 • 360°-video

Vil du høre mere omkring mulighederne indenfor VR?

Lad os tage et uforpligtende møde, så vi sammen kan finde den bedste løsning til dig.

AUGMENTED REALITY (AR) USE CASES

Noget af vores arbejde

 

USE CASE, VR Animation

Historien om en frihedskæmper bringes i live

VR Karbala er en realistisk Virtual Reality animation som tager udgangspunkt i Hussain ibn Ali’s kamp for frihed og menneskerettigheder imod tyrannen Yazid. VR Karbala er en serie af mange episoder som udgives i samarbejde med museer og historiker.
USE CASE, VR animation og VR oplevelse

Virtual Reality bringer vikingerne til live

VR Viking er en realistisk VR animation og VR oplevelse, hvor du kan få et indsigt i, hvordan vikingerne levede i omkring år 1000 i Danmark. VR Viking vil også have Artificiel Intelligence og Voice Recognition, som gør det muligt, at kommunikere med de enkelte karakterer i VR oplevelsen.
USE CASE, VR oplæring

Farmeceuter bliver trænet i VR

I denne case har vi anvendt Virtual Reality til oplæring og træning af farmaceutstuderende. I alt er der udviklet 5 forskellige scener, hvor de studerende lærer, hvordan de skal arbejde med mus og rotter i et laboratorie.

Vil du høre mere omkring mulighederne indenfor VR?

Lad os tage et uforpligtende møde, så vi sammen kan finde den bedste løsning til dig.

Vi er et kreativt VR- og AR-bureau som brænder for at udvikle innovative, brugervenlige og fordybende VR- og AR- oplevelser for vores kunder.

Vi elsker nye udfordringer og motiveres af at sætte nye standarder for, hvad der er muligt i VR og AR.

Vores kontorer

Hovedkontor
Smedeholm 13B, ST TV
2730 Herlev

Jylland
Lysholt Allé 10
7100 Vejle

Kontakt os

T: +45 7174 3003

E: hello@vma-nordic.com

Share This