Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vma-nordic.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 6229
VR Karbala - VMA NORDIC
Virtual Reality Animation

Case Study VR Karbala

VR Karbala er en realistisk VR-animation omkring et slag, som fandt sted for 1400 år siden.

Team

25+ mennesker, herunder: Director, Technical Director, PM, Concept Artist, Character Artist, 3D artist, Rigger, Animator, Udviklere, Skuespillere, Musikere etc.

Software anvendt

Maya, 3DMAX, Unreal Engine, Substance Painter, Unity, Z Brush, Nuke, Houdini, Marvelous, Hairworks, Photoshop, Premier, Plastic SCM etc.

vr karbala trailer 360°

Kreativ process

Vi havde hele ansvaret for udvikling af VR Karbala, herunder udvikling af animationen, Virtual Reality, App og backend-udvikling.

Processen fra start til udgivelsen af den første version af VR Karbala tog ca. 7 måneder. VMA Nordic havde i alt tilknyttet 25+ medarbejdere til produktionen.

Pre-production

7 personer var involveret i processen med at udarbejde koncepttegninger, lave 3D-modeller, herunder texture og rigging.

Motion Capture

For at opnå realistisk animation anvendte vi skuespillere og optog deres bevægelser vha. Motion Capture, som senere blev redigeret af vores animatorer.

Virtual Reality

Vi har Unreal Engine-specialister, udviklere og Unity eksperter, som var involveret i selve Virtual Reality-processen.

App og backend

Hertil havde vi tilknyttet 3 udviklere, herunder back-end, front-end og app-udviklere. De sikrede, at VR Karbala appen, betalingssystemet og brugerdatabasen virkede fejlfrit.

Det er de små detaljer, som gør forskellen

Vi er bevidst om kvalitet, og hvor vigtigt det er at levere et så kvalitetsrigt produkt til vores kunder som overhovedet muligt. Derfor er vi også stolte af kvaliteten af vores arbejde, hvad angår design af karaktererne.

VR Karbala er i dag en af verdens første og mest detaljerede VR animation. Vi er stolt af at have været med på denne rejse.

personer tilknyttet projektet

arbejdstimer

App downloads de første 35 dage

Kontakt os

Kontakt os for en uforpligtende snak. Vi er altid friske på en kop kaffe!

Vi er et kreativt VR- og AR-bureau som brænder for at udvikle innovative, brugervenlige og fordybende VR- og AR- oplevelser for vores kunder.

Vi elsker nye udfordringer og motiveres af at sætte nye standarder for, hvad der er muligt i VR og AR.

Vores kontorer

Hovedkontor
Smedeholm 13B, ST TV
2730 Herlev

Jylland
Lysholt Allé 10
7100 Vejle

Kontakt os

T: +45 7174 3003

E: hello@vma-nordic.com

Share This