Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vma-nordic.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 6229
AR Animation - VMA Nordic | Augmented Reality & Virtual Reality udvikling

Augmented Reality Animation

Case Study AR Animation

Denne opgave er et Augmented Reality animation, hvor et krig skal genskabes ved hjælp af hhv. Augmented Reality og Virtual Reality.

Animationen omhandler et historisk slag hvor 72 frihedskæmper stod fast imod 30.000 soldater. Her i videoen er en gruppe af soldaterne vist i Augmented Reality.

AR Animation

Formål

Denne App er udviklet i led med et andet projekt – VR Karbala – som vi har udviklet tidligere. Formålet med denne produktion er, at fremvise soldaterne, omgivelserne og selve slaget i Augmented Reality og derfor ikke begrænse animationen kun til VR.

Team

Projektleder, director, animator, rigger, unreal engine artist, unity-, vuforia og augmented reality udvikler, app udvikler

Produktionen

Vi har været ansvarlige for både 3d modellerne, animationen, augmented reality delen og udviklingen af appen til både iOS og Android.

Kontakt os

Kontakt os for en uforpligtende snak. Vi er altid friske på en kop kaffe!

Vi er et kreativt VR- og AR-bureau som brænder for at udvikle innovative, brugervenlige og fordybende VR- og AR- oplevelser for vores kunder.

Vi elsker nye udfordringer og motiveres af at sætte nye standarder for, hvad der er muligt i VR og AR.

Vores kontorer

Hovedkontor
Smedeholm 13B, ST TV
2730 Herlev

Jylland
Lysholt Allé 10
7100 Vejle

Kontakt os

T: +45 7174 3003

E: hello@vma-nordic.com

Share This