fbpx
MIXED REALITY (MR)

Arbejd mere effektivt med Mixed Reality (MR)

Drag nytte af vores viden og erfaring

Vi betragter os selv som eksperter indenfor Virtual Reality (VR), Mixed Reality (MR) og Augmented Reality (AR) løsninger og vi besidder en viden og erfaring, som vi ønsker at dele med dig og din virksomhed for, at udvikle den bedste løsning for jer. 

Vi udforsker det ukendte

Vi anvender state-of-the-art-teknologier til at udvikle nye og innovative løsninger inden for vores kerneområde. Vi motiveres og drives af nye udfordringer, og vi elsker at skubbe grænserne for, hvad der er muligt at udvikle.

Mixed Reality (MR)

Mixed Reality er en blanding af Virtual Reality og Augmented Reality. Hvor du i Augmented Reality kan tilgå indholdet via din mobil eller tablet, så leveres Mixed Reality typisk igennem et par hovedmonteret briller, hvor den virtuelle og virkelige verden er flettet sammen. Her er der mulighed for interaktion og manipulation mellem den virkelige verden og de virtuelle omgivelser.

Mixed Reality er en af de teknologier, man skal holde et vågent øje med i fremtiden, da den forventes at blive en fast del af vores hverdag, på samme måde som mobilen er det i dag. Mixed Reality kan ud over vores mobiltelefoner gå hen og erstatte computere, tv-skærme og informationstavler.

Mixed Reality bliver i dag brugt i flere forskellige industrier, herunder:

Kirurgi og hospitalsvæsen

Mixed Reality kan blive brugt i forbindelse med en operation, hvor kirurgen får et digitalt lag, der kan guide ham eller hende gennem operationen og vise patientens tilstand undervejs.

Produktpræsentation og markedsføring

Mixed Reality kan bruges til at fremvise en bygning, en bil eller et andet produkt til alle virksomhedens aktører, før det sættes i produktion. Dette sker i en digital opsætning.

Oplæring og træning

Mixed Reality er en unik tilgang til at opnå den bedste oplæring og træning af studerende i praktik eller nye medarbejdere i virksomheden. Løsningen er især brugbar i forbindelse med særligt komplekse opgaver.

Design og udvikling

Mixed Reality effektiviserer og reducerer omkostningerne i en udviklingsproces. Udviklerne får mulighed for at se deres produkt i sin fulde form sideløbende med arbejdsgangen.

Samarbejde på tværs af tid og sted

Mixed Reality kan ligesom Virtual Reality være med til at reducere din virksomheds omkostninger til møder og transport. Møderne afholdes virtuelt gennem Mixed Reality.

Mixed Reality er en fordybende og banebrydende teknologi

som tiltrods for, at det er begrænset sammenlignet med Augmented Reality, så er der stadig mange fordele, som din virksomhed vil kunne få gavn af. Magic Leap, som er hovedkonkurrent til Microsoft Hololens, har rejst mere end 14 milliarder kroner til udvikling af deres Mixed Reality-briller, som sælges til både private og virksomheder.

Med en investering i den størrelsesorden kan man kun gisne om, hvad Magic Leap har af udviklingsplaner for Mixed Reality-konceptet.

Mixed Reality kan ligesom Augmented Reality og Virtual Reality benyttes til at fremme din virksomheds brand awareness og være med til at øge salget af virksomhedens produkter, forbedre kommunikationen, optimere design og udviklingsfasen og skabe en besparelse hos virksomheden.

Fordelene ved Mixed Reality (MR)

Mere specifikt kan din virksomhed opnå følgende fordele ved at investere i en Mixed Reality-løsning:

  • Reducerede udviklingsomkostninger
  • Effektivisering og optimering af udviklingstiden
  • Bedre og hurtigere design
  • Produkter fremvises på en ny og unik måde
  • Øget salg
  • Kunder får en aha-oplevelse
  • Mere omtale
  • Konkurrencedygtig i forhold til konkurrenterne

Let’s Do Something Better Together 

Overvejer du at anvende Mixed Reality i din virksomhed, så rådgiver vi dig gerne omkring muligheder og begrænsninger inden for Mixed Reality-løsninger, og om hvilken løsning der er den rigtige for dig baseret på din virksomheds organisation og marketingstrategi.

Hos VMA Nordic har vi specialiseret os i at udvikle detaljerede, interaktive og fordybende Mixed Reality-løsninger for vores kunder.

Vil du høre mere omkring mulighederne indenfor MR?

Lad os tage et uforpligtende møde, så vi sammen kan finde den bedste løsning til dig.

Vi er et kreativt VR- og AR-bureau som brænder for at udvikle innovative, brugervenlige og fordybende VR- og AR- oplevelser for vores kunder.

Vi elsker nye udfordringer og motiveres af at sætte nye standarder for, hvad der er muligt i VR og AR.

Vores kontorer

Hovedkontor
Smedeholm 13B, ST TV
2730 Herlev

Jylland
Lysholt Allé 10
7100 Vejle

Kontakt os

T: +45 7174 3003

E: hello@vma-nordic.com

Share This