fbpx

Macy’s tilføjer VR til deres butikker

nov 19, 2018 | Augmented Reality, Virtual Reality

Macy's anvender Virtual Reality til salg

Vi har allerede skrevet om IKEA’s AR app, IKEA Place, som hjælper dig med at visualisere møblerne fra IKEA’s katalog i dit eget hjem gennem mobile enheder (smartphones og tablets).

Nu har Macy’s lanceret noget lignende, men i stedet for at bruge AR, bruger de VR til at fremvise deres møbelkatalog og hvordan møblerne vil passe ind i kundernes egne boliger.

Her er hvordan Macy's VR furniture virker

Med Macy’s VR Furniture kan kunder rekreere deres egne hjem på en tablet, ved at tegne en 2D plantegning af deres eget hjem, eller blot det ene rum i deres hjem, og herefter kan de placere møbler fra Macy’s katalog på den plantegning, hvor de gerne vil have dem i deres fysiske hjem. Med et VR Headset kan kunderne efterfølgende se, hvordan deres interiør design plan ville se ud i virkeligheden.

Det giver desuden Macy’s mulighed for at fremvise hele deres katalog, uden at have alle varer fysisk i butikkerne.

Denne video viser hvordan det virker:

Virtual Reality booster møbelsalg

Macy’s har testet deres VR oplevelse i nogle forskellige ‘pilot’ butikker. Her har de fundet ud af, at ikke nok med at salget forøges med 60% på de VR-relaterede salg, men det formindskede også returvarer til mindre end 2%.

På nuværende tidspunkt kan man finde denne VR løsning i 70 Macy’s butikker rundt i USA og de planlægger at udvide med yderligere 20 butikker i starten af 2019.

Du kan finde en liste over Macy’s VR-butikker her.

  

Ja tak til en kop kaffe

 

Vi er et kreativt VR- og AR-bureau som brænder for at udvikle innovative, brugervenlige og fordybende VR- og AR- oplevelser for vores kunder.

Vi elsker nye udfordringer og motiveres af at sætte nye standarder for, hvad der er muligt i VR og AR.

Vores kontorer

Hovedkontor
Smedeholm 13B, ST TV
2730 Herlev

Jylland
Lysholt Allé 10
7100 Vejle

Kontakt os

T: +45 7174 3003

E: hello@vma-nordic.com

Share This