Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vma-nordic.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 6229
Augmented Reality og julekampagne - VMA Nordic

Hvordan augmented reality kan tilføje magi til din Jule-markedsføring

okt 22, 2018 | Augmented Reality

Augmented Reality julekampagner

Nogle mennesker holder ikke jul som en religiøs højtid, men fejrer det stadig som en tradition fyldt med kærlighed og lys, men også myter og magi. Det er den lille gnist af overtro, som en del af os har båret siden vi var børn, hvor vi ventede på Julemanden og ledte efter nisser i December.

Julen er også en tid med et højt forbrug, eftersom folk køber gaver til dem de holder af, har julefrokoster med venner og familie, gør deres hjem festlige og julet med pynt mm. Firmaer tager del i julestemningen for at henholdsvis konkurrere om opmærksomheden fra forbrugerne og kunne drage fordel den lette forøgelse af forbruget.

Hvorfor bruge Augmented Reality i din jule-markedsføring?

Ved at bruge Augmented Reality (AR) kan du muligvis vække barndommens juleglæde, ved at give din markedsføring en lille smule magi.

Med Augmented Reality observerer du stadig virkeligheden, men med et ekstra lag af information tilføjet. Dette kan være filtre på videoer og billeder, det kan være objekter i rummet eller karakterer, som man kan interagere med gennem sin smartphone eller tablet.

Du kan bringe myterne, magien og eventyrerne om juletiden tættere på din målgruppe, fordi du kan tilføje magiske elementer direkte til deres observerede virkelighed. Gør det rigtigt, og du kan få brugerne til at forbinde dit brand med en fortryllende højtid og julestemningen.

-Det behøver ikke stå alene! Man kan bruge AR som del af del af en kampagne, hvor det blot er ét element i en større cross media marketingsstrategi. Andre elementer kan være i kataloger, hjemmesider, SoMe-aktivitet eller i butikker.

Augmented Reality ideer til jul

Dekorer juletræer

Med AR kan man sætte et juletræ op hvilket som helst sted og dekorere det, som man vil, selvom det er for tidligt at købe træer eller man ikke har fundet alle dekorationerne endnu.

Og eftersom det er augmented reality, kan man give det en knivspids af noget ekstra, noget man ikke ofte finder i virkeligheden. Engle der kommer til live på træet, nisser der spiller på trommer eller spiser sukkerstokke… Find selv på flere!

Du kan kombinere det med dekorationsideer eller gaveideer fra dit eget katalog, hvilket måske vil lede brugerne til at bruge deres penge på dine produkter frem for dine konkurrenter. Du kan også inkorporere analyseredskaber og derved få information om brugeradfærden fra appen, som du så kan bruge til din fremtidige strategi.

Find nisser og stjålne gaver

Nisser er mytiske væsner, som ofte associeres med Jul, og mange af vores juleeventyr indeholder historier om nisser der enten hjælper julemanden eller er små drillenisser.

Med AR kan du bringe juleeventyr til live for dine kunder overalt omkring dem, og få dem til at jage de små drillenisser i et spil. Plottet kunne være at nisserne stjæler gaver, hvilket spilleren skal genfinde eller stoppe fra at blive stjålet af drillenisserne.

Spillet kunne lede kunderne til ens butikker, eller man kunne lede kunderne til ens hjemmeside med spillet, hvorved man skaber en cross-media spil oplevelse for brugerne med sin kampagne.

AR julekalender

Nedtællingen til Jul kan gøres på mange måder, fra chokoladekalendre til julekalender på tv. Man kan også lave AR julekalendre, hvor brugerne åbner låger og måske låser op for nogle app features, spil eller kuponer hver dag op mod Jul. Det kan eventuelt kombineres med de 2 ideer vi nævnte før.

Ved at lave en julekalender i AR har man bedre mulighed for at kunne skabe en vidunderlig oplevelse for brugeren. Augmented Reality giver os et et redskab til at gøre virkeligheden magisk, og hvorfor skulle en julekalender ikke være præcis det?

Uendelige muligheder

Som I kan se, så er der mange muligheder indenfor AR i julekampagner.

Der er allerede flere eksempler på AR julekampagner ude i Verden, men vi er sikre på, at der er langt flere på vej. Så hvorfor ikke selv udnytte Augmented Reality til sin fordel?

Derfor kommer vi også snart med en lille juleoverraskelse.

Fra alle os her hos VMA Nordic til alle jer!  

Vil du bruge Augmented Reality i din Julekampagne?

Vi vil gerne hjælpe med at finde den rigtige løsning for dit firma. 
Giv os et kald, skriv en mail, kom ind til en kop kaffe!

Hvor end du er i landet, står VMA Nordic klar til at udvide virkeligheden af dit business!

Vi ønsker jer alle en rigtig glædelig Jul!

Ja tak til en kop kaffe

 

Vi er et kreativt VR- og AR-bureau som brænder for at udvikle innovative, brugervenlige og fordybende VR- og AR- oplevelser for vores kunder.

Vi elsker nye udfordringer og motiveres af at sætte nye standarder for, hvad der er muligt i VR og AR.

Vores kontorer

Hovedkontor
Smedeholm 13B, ST TV
2730 Herlev

Jylland
Lysholt Allé 10
7100 Vejle

Kontakt os

T: +45 7174 3003

E: hello@vma-nordic.com

Share This