Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vma-nordic.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 6229
Hvad er Augmented Reality? - VMA NORDIC

Hvad er Augmented Reality?

maj 16, 2018 | Augmented Reality, Mixed Reality, XR

Augmented Reality forkortet AR kan bedst beskrives som, at der tilføjes objekter og informationer oven på den virkelige verden. Disse objekter og informationer kan ses igennem en mobil, tablet eller AR-briller.

Typisk bliver Mixed Reality og Augmented Reality forbundet med hinanden, men der er en lille grænse og forskel mellem de to typer. Du kan læse lidt mere omkring AR og MR her.

For at undgå forvirring vil vi også omtale Mixed Reality som Augmented Reality i dette blogindlæg.

Eksempler på Augmented Reality

Der har været rigtig mange eksempler på Augmented Reality-apps. På vores blog ”Hvad er forskellen på Virtual Reality (VR), Augmented Reality (AR) og Mixed Reality (MR)?” kommer vi lidt ind på de forskellige Augmented Reality Apps, som du helt sikker har hørt om. Det er f.eks. Ikea og Pokemon Go.

Google, som helt klart er en af frontløberne, når det kommer til Augmented Reality, har udgivet deres Just a Line, hvor du kan tegne i Augmented Reality, og AR Stickers, hvor du kan tilføje 3d-objekter i den virkelige verden.

Der er også lavet en del Augmented Reality-spil både inden for action-, adventure- og gyserkategorierne. Et eksempel er Knightfall AR. Her er du tilbage i middelalderen og skal som ridder beskytte en by imod fjenderne. Ingress er et af de mere kendte AR-spil med mere end 10+ millioner downloads kun på Android. Der er noget mystisk magi på spil, og du skal med andre mennesker fra denne virtuelle verden løse gåderne, overtage byer og indgå alliancer med andre mennesker, og det bedste er, at hele landskabet og verdenskortet er bygget på den virkelige verden.

Har du spørgsmål omkring Augmented Reality?

Eller ønsker du/I sparring og rådgivning med hensyn til et af jeres projekter, så står vi klar til at hjælpe dig.

Vi elsker kaffe, og vi mødes meget gerne til et uforpligtende kaffemøde.

Vi er et kreativt VR- og AR-bureau som brænder for at udvikle innovative, brugervenlige og fordybende VR- og AR- oplevelser for vores kunder.

Vi elsker nye udfordringer og motiveres af at sætte nye standarder for, hvad der er muligt i VR og AR.

Vores kontorer

Hovedkontor
Smedeholm 13B, ST TV
2730 Herlev

Jylland
Lysholt Allé 10
7100 Vejle

Kontakt os

T: +45 7174 3003

E: hello@vma-nordic.com

Share This