Fuchsia ideel til sommer- og efterårsblomster

Fuchsia ideel til sommer- og efterårsblomster
Når mange mennesker tænker på efterårsblomster, tænker de ikke på fuchsia, hvilket ikke er så tydeligt. Der er dog mange typer fuchsia, der er holdbare eller ret holdbare.
Billedet til venstre er taget sidst i oktober. Denne plante har eksisteret i over 12 år. Planternæring er nøglen til at holde planterne blomstrende og rødderne sunde hele året rundt. Sunde planter er mindre modtagelige for frost.
vedligeholdelse
Om foråret klippes buskene til jorden kort efter frosten. Du vil snart se nye blade, og planten vil snart spire. Du kan forvente de første blomster i marts/april. Drys derefter med den første kornplantes mad. Det vil virke i omkring 3 måneder, derefter indtil slutningen af ​​juni / begyndelsen af ​​juli. Drys derefter igen de næste 3 måneder. Det vil virke indtil udgangen af ​​september.
Så skal du ikke drysse. Planten blomstrer til moden og giver dig et stort blomsterboost.
Fuchsia blev valgt
Når du køber fuchsia, skal du huske på de hårde varianter. Nogle mennesker kan virkelig ikke holde det ud. Men hvis du finder en god variant, holder den i årevis. Det er også godt at plante fuchsia som en slags hæk.
Mere om fuchsia

Vinterferie
Fuchsia falder i søvn. Efter blomstringen overlever kvistene for et sundt rodsystem, og du behøver ikke at gøre noget ved det. Jeg dækker heller ikke planterne.
I modsætning til mange typer pottefuchsia, der skal medbringes indendørs, når det froster. Derfor er det rigtige valg af planter afgørende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Have

Haekplanter

Skal du plante en ny hæk? Udover bøgehække kan du også vælge mellem mange andre typer haekplanter. Vi har fx avnbøg, taks, liguster, buksbom og ilex på lager, som alle egner sig til at plante som hæk. Herunder finder du alle fordele og ulemper ved hver type hæk, så du hurtigt kan finde ud af, […]

Read More
Have

Bliv kreativ med kastanjer

Kastanje samling Nu om dage er kastanjer, agern, efterårsblade osv. overalt. For det første er kastanjer ofte stadig i ru skaller. Kastanjer frigives, når skallen dukker op. Tag dem ud og opbevar dem et tørt sted. Så du kan lave smukke skabninger, dyr og kroner. Gå i skoven et par timer. Du kan hurtigt samle […]

Read More
Have

Blomsterløg og lasagneplantager.

Blomsterløg og lasagneplantager. Forskellige typer pottede lagdelte blomsterløg – fantastisk effekt Lasagnefarm, hvad er det? Løg af forskellige blomster Løg af forskellige blomster Hvad er lasagnestrømper? Plant løgene i lag. Dette kan gøres i potter, men det kan også gøres på jorden. Du laver gulvet. Den første blomst blomstrer først, og efter blomstringen fortsætter det […]

Read More