Blomsterløg og lasagneplantager.

Blomsterløg og lasagneplantager.

Forskellige typer pottede lagdelte blomsterløg – fantastisk effekt
Lasagnefarm, hvad er det? Løg af forskellige blomster
Løg af forskellige blomster
Hvad er lasagnestrømper? Plant løgene i lag. Dette kan gøres i potter, men det kan også gøres på jorden. Du laver gulvet. Den første blomst blomstrer først, og efter blomstringen fortsætter det næste lag. Det ville være rart at blomstre lidt sammen. En slags pottegrøntsagsmark. Hvordan gør du det?
Keukenhof Park
Har du en lille have eller altan og vil have flere blomsterløg omkring den? Dernæst laver du “Kog en gryde i en gryde”.
Blomsterløg plantet i lag. Dette kan gøres i en rund potte, altankasse eller kurv, hvor du vil plante en urtepotte. Løg der blomstrer efter hinanden Vi planter flere lag blomsterløg i Saga. Således har du smukke farver på et lille rum. Fantastisk til at dekorere terrassen eller til dem, der har lidt eller ingen have. Det er godt at lave det, overraskelsen kommer senere.
Sådan laver du blomsterkuglesaga med 3 lags cookies
1. Forbered en beholder, kurv eller gryde med et hul i bunden, så vandet kan løbe ud. Liggende på bunden, s. for eksempel. Pot eller brint som vandbuffer. 2. Kom pottejorden i en potte og tjek, at den er omkring 20 til 25 cm. Bliv under kanten. 3.3. Plant derefter det første lag løg.
4. Dæk det første lag løg med pottejord, så spidsen af ​​løget forsvinder lige under jorden. Pas på ikke at røre ved løgene eller kanterne af beholderen. 5. Anlæg 2. Læg løgene ovenpå og fyld med jord
Plant derefter det tredje lag løg og dæk potten med jord.
Tag gryden ud. Normalt må du ikke drysse vand, medmindre gryden begynder at tørre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Have

Haekplanter

Skal du plante en ny hæk? Udover bøgehække kan du også vælge mellem mange andre typer haekplanter. Vi har fx avnbøg, taks, liguster, buksbom og ilex på lager, som alle egner sig til at plante som hæk. Herunder finder du alle fordele og ulemper ved hver type hæk, så du hurtigt kan finde ud af, […]

Read More
Have

Fuchsia ideel til sommer- og efterårsblomster

Fuchsia ideel til sommer- og efterårsblomster Når mange mennesker tænker på efterårsblomster, tænker de ikke på fuchsia, hvilket ikke er så tydeligt. Der er dog mange typer fuchsia, der er holdbare eller ret holdbare. Billedet til venstre er taget sidst i oktober. Denne plante har eksisteret i over 12 år. Planternæring er nøglen til at […]

Read More
Have

Bliv kreativ med kastanjer

Kastanje samling Nu om dage er kastanjer, agern, efterårsblade osv. overalt. For det første er kastanjer ofte stadig i ru skaller. Kastanjer frigives, når skallen dukker op. Tag dem ud og opbevar dem et tørt sted. Så du kan lave smukke skabninger, dyr og kroner. Gå i skoven et par timer. Du kan hurtigt samle […]

Read More